top of page
Invisalign Consultation

With Care dental solutions

Bij With Care Dental geloven we dat uitzonderlijk praktijkmanagement begint met de kernwaarden van de hospitality industrie: gastvrijheid, zorgzaamheid en aandacht voor detail. Ons bureau is gespecialiseerd in het leveren van interim praktijkmanagement oplossingen, specifiek afgestemd op de behoeften van de mondzorgsector.

WC symbol.png

Focusgebieden 

Tandarts assistente
Tandarts
Tandheelkundig werk

Interim Praktijkmanagement

Patiëntenbeleving 

Praktijkoptimalisatie 

denteam .png
Fresh (1).png
colosseum-dental-netherlands-logo-vector.png
Vitadent-logo_edited.png
logo-topmondzorg-2021.png

De kracht van onze aanpak ligt in de unieke mix van hospitality en praktijkmanagement. Al onze interim-managers zijn afgestudeerd aan hoger hotelmanagement en hebben uitgebreide ervaring in de hospitality sector. Deze achtergrond stelt hen in staat om een uitzonderlijke service-ervaring te bieden, zowel aan uw patiënten als aan uw team. Door hospitality principes toe te passen in de dagelijkse operaties van uw praktijk, creëren we een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Naast hun hospitality expertise, zijn onze interim managers ook inhoudelijk geschoold op het gebied van praktijkmanagement in de mondzorg. Ze begrijpen de specifieke dynamiek en uitdagingen van de sector en kunnen daardoor snel en effectief inspelen op de behoeften van uw praktijk. Van het optimaliseren van dagelijkse operaties tot het implementeren van nieuwe processen en systemen, onze managers hebben de kennis en ervaring om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Hospitality als Fundament

Duidelijke tarieven

Hospitality Gedreven Management

Onze managers brengen de verfijnde service en klantgerichtheid van de hospitality sector naar uw praktijk. Dit resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit van zorg en dienstverlening.

Ervaring en Professionaliteit

Met meerdere jaren ervaring in zowel hospitality als mondzorg, kunnen onze managers snel en effectief inspelen op uw specifieke behoeften. Ze zijn flexibel en aanpasbaar, zodat ze precies kunnen bieden wat uw praktijk nodig heeft.

Resultaatgericht

Wij houden van duidelijkheid. Daarom communiceren we open en eerlijk over onze tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze interim-managers zijn resultaatgericht en gedreven om uw praktijk te laten excelleren. Ze brengen niet alleen tijdelijke ondersteuning, maar ook blijvende verbeteringen die uw praktijk ten goede komen.

Focus op Patiënttevredenheid

Door het integreren van hospitality principes, zorgen we voor een verhoogde patiënttevredenheid en loyaliteit. Wij geloven dat tevreden patiënten de sleutel zijn tot een succesvolle praktijk.

Goede samenwerking

Met u als opdrachtgever gaan we graag een langdurige relatie aan en zijn we uw kennispartner in de facilitaire wereld.

Succesverhalen

Heeft u interesse? 

Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Bedankt voor uw bericht!

Met vriendelijke groet

 

Ontwerp zonder titel (1).png
Titel (1).png
bottom of page