top of page
Social beeld 1.jpg

Interim Management

Indien er grote 

organisatorische  

veranderingen op komst zijn, één van uw medewerkers binnenkort met verlof gaat, of dat er om andere redenen behoefte is aan extra capaciteit, kunnen wij u ontzorgen. Onze interim managers kunnen op elk gewenst niveau instromen.

Project Management 

Het succesvol managen van een uitdagend facilitair project of het aanpakken van een praktische facilitaire taak is iets waar onze interim managers in uitblinken. Ze voegen waarde toe door hun nauwkeurige aandacht voor detail, wat het verschil kan maken.

Training & Advies 

With Care Hospitality kan binnen uw organisatie zorgen voor verbetering van processen, het versterken van het gastvrijheidsgevoel en het verhogen van de kwaliteit van de service.

logo-og.jpg
staatsbosbeheer-logo.png
logo-alrijne.png
apm-terminals-logo-vector-2023.png
jumbo.webp
2_Start-From-Scratch_edited_edited_edited.jpg

MVO

MVO zit in ons DNA 

Wij zorgen graag goed voor onze collega's, opdrachtgevers, onze medemens én de aarde. Daarom heeft Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) een prominente plek binnen With Care Hospitality. Naast dat we onszelf dagelijks inzetten om de wereld mooier te maken, steunen we ieder jaar een hulpverlenende organisatie. Door het ondernemen van een uitdagende, sportieve activiteit en financiële bijdragen ondersteunen wij andere organisaties om hun doelen te behalen. Daarnaast zijn we actief bezig met het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Wist je bijvoorbeeld dat vrijwel al onze collega's  elektrisch rijden? Ook dat is With Care Hospitality. 

4_edited.jpg
bottom of page