top of page
Social beeld 1.jpg

Wie zijn wij

Wij zijn With Care Hospitality, uw ondersteuner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Als het gaat over het versterken van uw team, het tijdelijk vervangen van een collega of het doorvoeren van een organisatorische verandering, wij zijn uw gastvrijheidspartner.

 

With Care hospitality bestaat uit een team van hospitality professionals met ruime ervaring in gastvrijheid en de eeuwige ambitie om de dienstverlening te verbeteren. Alle With Care professionals zijn afgestudeerd in de richting van hospitality of facility
management en hebben meerdere jaren ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie.

Anker 1
Schermafbeelding 2021-01-29 om 15.12.35.

Voor wie doen wij dat

Wij begrijpen dat uw organisatie uniek is, en daarom streven wij ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke doelstellingen. Met een focus op kwaliteit, professionaliteit en nauwkeurige afstemming op uw wensen, optimaliseren wij facilitaire processen en versterken wij uw team.

Kies With Care Hospitality als uw partner, een toegewijde gids die niet alleen begrijpt wat gastvrijheid betekent, maar ook gericht is op het succes en de groei van uw organisatie.

Thomas Clausen

Met vriendelijke groet,

Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.39.58.

Menukaart

Wij hebben voor u het volgende kennismakingsmenu samengesteld.

 

Maak hieronder uw keuze.

Menu 1

Online kennismaking met Thomas of Michiel

 

Persoonlijke Google meet link

 

Datum en tijd naar keuze

Menu 2

Kennismaking met Thomas of Michiel

 

 Gastvrijheidsverrassing op locatie

 

 Datum, tijd en locatie naar keuze

bottom of page