top of page

Waarom Kiezen voor Interim Praktijkmanagement?

Elke praktijk kan profiteren van een frisse blik en tijdelijke expertise. Of het nu gaat om het vervangen van een praktijkmanager, het optimaliseren van processen, of begeleiding tijdens verandertrajecten: wij bieden de ondersteuning die u nodig heeft. Onze ervaren praktijkmanagers brengen uitgebreide kennis en expertise mee, afgestemd op de unieke uitdagingen en behoeften van tandheelkundige en orthodontische praktijken.

Focus op de Cliënt

Bij ons staat de cliënt altijd centraal. Wij begrijpen dat een tevreden cliënt de sleutel is tot het succes van uw praktijk. Daarom richten wij ons op de volgende aspecten:

 • Persoonlijke Aandacht: Wij zorgen ervoor dat iedere cliënt zich uniek en gewaardeerd voelt. Dit bereiken wij door uw team te trainen in het creëren van een warme, gastvrije sfeer waarin elke cliënt zich comfortabel voelt.

 • Effectieve Communicatie: Heldere en empathische communicatie is cruciaal voor een positieve cliëntbeleving. Wij helpen u en uw team om effectief en duidelijk te communiceren, van de eerste afspraak tot de nazorg.

 • Comfort en Vertrouwen: Wij optimaliseren de ervaring van de cliënt binnen uw praktijk. Dit omvat het verbeteren van de inrichting van de wachtruimte, het stroomlijnen van het afsprakenproces en het waarborgen dat elke cliënt zich op zijn gemak voelt tijdens hun bezoek.

Uitmuntende Hospitality

Hospitality is niet alleen belangrijk in de hotel- en restaurantindustrie; het is essentieel in elke cliëntgerichte omgeving. Wij brengen hospitality naar uw praktijk door:

 • Gastvrijheidsprincipes: Het implementeren van bewezen gastvrijheidsprincipes die de ervaring van de cliënt verbeteren.

 • Teamtraining: Uw team krijgt gerichte training en ondersteuning om een eersteklas service te leveren, waarbij vriendelijkheid, efficiëntie en professionaliteit voorop staan.

 • Klanttevredenheid: Het continu meten en verbeteren van de klanttevredenheid om ervoor te zorgen dat uw praktijk voldoet aan de hoogste normen van gastvrijheid.

Onze Aanpak

Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Wij beginnen met een grondige analyse van uw huidige processen en identificeren gebieden die verbeterd kunnen worden. Vervolgens implementeren wij op maat gemaakte strategieën om uw praktijk te optimaliseren en de cliëntbeleving te verbeteren.

 1. Intakegesprek: We bespreken uw specifieke behoeften en doelen.

 2. Analyse: Grondige evaluatie van uw praktijkprocessen en cliëntbeleving.

 3. Strategieontwikkeling: Ontwikkelen van op maat gemaakte plannen voor verbetering.

 4. Implementatie: Actieve ondersteuning bij de uitvoering van de verbeteringen.

 5. Evaluatie: Continue monitoring en aanpassing om blijvende resultaten te garanderen.

denteam .png
Fresh (1).png
colosseum-dental-netherlands-logo-vector.png
Vitadent-logo_edited.png
logo-topmondzorg-2021.png

Hospitality als Fundament

Heeft u interesse? 

Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Bedankt voor uw bericht!

Met vriendelijke groet

 

Ontwerp zonder titel (1).png
Titel (1).png
bottom of page