top of page

Projecten in de mondzorg

Image-empty-state.png

Regiomanager voor Tandarts Today

Melvin Kasper heeft als interim vestigingsmanager een sleutelrol vervuld bij de praktijk van Tandzorg Op Maat in Leeuwarden. De keten Tandarts Today, een toonaangevende organisatie met diverse tandartspraktijken, streeft naar het stroomlijnen van hun operaties met ondersteuning van hun Service Centre, wat essentieel is in de hedendaagse mondzorg. Melvin’s taak was om deze transitie soepel te laten verlopen, ondanks de onvermijdelijke uitdagingen die met veranderingen gepaard gaan.

Image-empty-state.png

Strategisch Adviseur voor PDA

Zeven maanden lang vervulde Thomas Clausen met toewijding en expertise de rol van management consultant bij Prime Dental Alliance (PDA). In deze periode was hij verantwoordelijk voor het algehele beheer van de praktijk Kliniek Noordzee IJmuiden, waarbij hij zich richtte op verschillende kernaspecten zoals HR-management en strategische ontwikkeling.

Image-empty-state.png

Praktijkmanager voor TopOtho

Gedurende zeven maanden was Thomas Clausen als interim praktijkmanager verantwoordelijk voor de algehele leiding van Toportho Rotterdam Alexander. Deze uitdagende positie vereiste een breed scala aan managementvaardigheden en een gedegen kennis van de verschillende facetten van praktijkvoering in de tandheelkundige sector.

bottom of page