top of page
  • Foto van schrijverMarleen Regterschot

1 jaar!

Bijgewerkt op: 17 apr.

Precies één jaar is With Care hospitality live! Het begin van een fantastisch avontuur. Ben jij benieuwd hoe With Care is ontstaan? Hierbij een exclusief interview met de founders van With Care hospitality: Arnold Jansen en Thomas Clausen.


Hoe zijn de eerste ideeën ontstaan voor With Care hospitality?

De eerste ideeën zijn ontstaan tijdens een borrel bij Louie Louie in Amsterdam. De aanhoudende vraag naar facilitaire ondersteuning, hospitality & facility management binnen de zorg is bij Arnold Jansen (directeur PART zorg) niet onopgemerkt gebleven. Thomas Clausen heeft meerdere jaren ervaring binnen de hospitality industrie bij gerenommeerde vijfsterrenhotels in Amsterdam. Hij wilde zijn expertise graag inzetten voor verschillende opdrachtgevers. Vanuit deze redenen is With Care hospitality ontwikkeld als dochteronderneming van PART zorg. Inmiddels hebben diverse opdrachtgevers zich verbonden aan With Care waaraan wij persoonlijke en vernieuwende ondersteuning bieden op het gebied van hospitality & facility management.


Arnold Jansen - Directeur PART zorg

Welke gedachte en welk doel hadden jullie destijds voor ogen om dit bedrijf op te starten?

Het doel was om een interim managementbureau op te richten, gespecialiseerd in facility &

hospitality management. Met persoonlijke en gastvrije aandacht voor de opdrachtgever en met meer aandacht voor details richting de klant, patiënt, cliënt of gast. Deze persoonlijke aanpak is binnen de hotellerie vanzelfsprekend en juist dat willen we implementeren binnen de gezondheidszorg. Inmiddels is het zo dat With Care hospitality niet alleen binnen de gezondheidszorg haar kunsten mag vertonen, maar dat ook diverse zakelijke dienstverleners gebruik willen maken van onze dienstverlening.


Hoe zijn jullie tot de naam With Care hospitality gekomen?

“Met zorg” zegt eigenlijk alles al. Wanneer je alles met zorg uitvoert kom je terecht bij onze kernwaarde. Binnen With Care hospitality is alles geïnspireerd op onze kernwaarde 'Hospitality tot in detail'. Dat is waar wij als organisatie voor staan en waar wij onze gehele dienstverlening op hebben ingericht. De naam With Care hospitality spreekt zich dus uit in alles waar wij voor staan.


Wat maakt With Care anders ten opzichte van concullega's?

With Care hospitality onderscheidt zich van haar concullega’s door de persoonlijke aandacht en de hospitality tot in detail formule. We zijn een jonge en frisse organisatie die persoonlijke en op maat gemaakte dienstverlening aanbiedt. We zijn geen grote facilitaire olietanker die lastig van koers verandert, maar een kleine dynamische club met HBO afgestudeerde professionals. Onze medewerkers zijn inzetbaar binnen heel veel facilitaire velden. Van front-office coördinatoren tot aan facilitair managers binnen grote medische organisaties.


Thomas Clausen - Operationeel Manager With Care hospitality

Hoe kijken jullie naar het afgelopen jaar van With Care hospitality?

Het afgelopen jaar verliep als een stroomversnelling. Het komende jaar wordt daarentegen pas echt ons jaar! In het jaar 2021 hebben meerdere nieuwe interim facility,- en hospitality managers zich aan ons verbonden. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar prachtig mooie opdrachten mogen vervullen bij onze opdrachtgevers en zijn we enkele coöperaties aangegaan met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Komend jaar zullen we ons team nog verder gaan uitbreiden, met generiek inzetbare professionals, die ieder hun eigen expertises en persoonlijkheden meebrengen. We willen onze propositie ook binnen de hospitality industrie inzetten en we gaan aandacht besteden aan het verder ontwikkelen van talent, door ons eigen With Care opleidingstraject. Al met al zitten we niet stil en gaan we ervoor om With Care hospitality verder uit te breiden en de 'Hospitality tot in detail' formule verder in de praktijk te brengen.

Arnold Jansen & Thomas Clausen


248 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page