top of page
  • Foto van schrijverCorine van Vuuren

Interim manager Demi aan het woord

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Ontdek de veelzijdige wereld van With Care Hospitality terwijl wij de komende periode onze interim managers in de schijnwerpers zetten. In deze serie delen onze medewerkers hun ervaringen en werpen ze een unieke blik op het reilen en zeilen binnen With Care. In deze editie gaan we in gesprek met Demi. Afgelopen augustus startte Demi haar With Care avontuur als Interim Management Trainee en in februari jl. kwam ze, na het afronden van haar studie, officieel aan boord als Interim Manager! 

 

Leuk dat we deze keer een kijkje mogen nemen in jouw wereld Demi!


Laten we meteen in de goede sfeer duiken: wat was jouw favoriete project of moment bij With Care Hospitality?

Mijn favoriete moment van het afgelopen jaar is toch wel het afsluiten van mijn managementstage en het officieel in dienst treden bij With Care. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over mijzelf en mijn capaciteiten op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Nu ik ook mijn functie als facilitair coördinator binnen het Amsterdam UMC mag blijven uitoefenen, kan ik mijzelf op verschillende gebieden nóg verder ontwikkelen. Het feit dat dit mogelijk is en dat ik daarnaast ook nog eens onwijs gezellige, attente en vriendelijke collega’s heb binnen With Care, maakt het werk als interim project- & facilitair manager nog veel geweldiger.


Kijk, dat is goed om te horen! Als je het afgelopen jaar moet omschrijven in drie woorden, welke woorden kies je dan?

Educatief, uitdagend, dynamisch.


En als je jouw jaar in emoji's zou moeten samenvatten, welke zou je dan kiezen?

Rollercoaster, gezellig & groei!

🎢 De tijd vliegt voorbij door alle avonturen en ervaringen die we met elkaar beleven.

🥳 Bij With Care is iedere dag gezellig!

🌼 Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt.


Heb je nog leuke anekdotes of grappige momenten van het afgelopen jaar?

Bij With Care zijn we op een goede manier heel competitief, iedereen zet zich altijd in voor het beste resultaat. Zo ook tijdens ons zomeruitje op Texel, waar we gingen blowkarten op het strand. Vooral Melvin en ik maakten er een sportieve ervaring van. Hoewel het geen officiële wedstrijd was om de meeste of snelste rondjes, raceten we zo fanatiek dat we beide op 2 van de 3 wielen richting elkaar stoven... Het resultaat? Ik viel in het zand en kwam tot stilstand, terwijl Melvin soepel door bleef rijden en daarmee de meeste rondjes haalde! 🏎️💨


Wat is het leukste team- of bedrijfsevenement dat je hebt bijgewoond sinds je hier werkt?

Het ski-uitje staat voor mij op nummer 1! Op een laagdrempelige manier leerde ik zowel doorgewinterde collega's als de nieuwkomers zeer goed kennen en de onderlinge collegialiteit is alleen maar beter geworden.


Nu een iets serieuzere vraag: welke vaardigheid of competentie heb je het meest ontwikkeld sinds je hier bent begonnen?

Bij uitstek mijn probleemoplossend vermogen. Als facilitair coördinator bij het Amsterdam UMC ben ik niet alleen het aanspreekpunt voor de patiënten, voedingsassistenten, verpleging én bezoekers, maar coördineer ik ook de werkzaamheden van de voedingsassistenten. Het gebeurt weleens dat ik zó veel dingen tegelijkertijd moet regelen, dat ik de grip dreig te verliezen. Maar gelukkig komt het tot nu toe altijd goed.


Heb je nieuwe dingen geleerd sinds je bij With Care bent begonnen?

Iets wat ik heb geleerd is, is dat het oké is om een stapje terug te doen en taken uit handen te geven. Niet alles hoeft altijd in de hoogste versnelling; het nemen van tijd en het creëren van ruimte voor taken kunnen juist bijdragen aan een betere prestatie.


Wat zou je adviseren aan nieuwe collega's die net bij ons bedrijf beginnen?

Wees niet bang om te vragen, om te doen of om fouten te maken. Werken bij een nieuw bedrijf is spannend, maar samen staan we sterk! Ons motto is immers: “We doen alles met z’n allen”. En binnen With Care is dat ook écht zo.


Welk doel heb je voor jezelf gesteld voor het komende jaar bij WCH?

Mijn doel voor het komende jaar bij With Care is het behalen van mijn Prince2-certificaat in projectmanagement en het toepassen van deze vaardigheden in een nieuwe rol als projectmanager, zodra mijn taken als facilitair coördinator bij het Amsterdam UMC zijn afgerond!99 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page