top of page
  • Foto van schrijverCorine van Vuuren

Interim manager Melvin aan het woord

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Ontdek de veelzijdige wereld van With Care Hospitality terwijl wij de komende periode onze interim managers in de schijnwerpers zetten. In deze serie delen onze medewerkers hun ervaringen en werpen ze een unieke blik op het reilen en zeilen binnen With Care. In deze tweede editie gaan we in gesprek met Melvin, sinds december 2022 is Melvin een gewaardeerd lid van ons team.

 

Leuk dat we met jou mogen terugblikken op het afgelopen jaar Melvin! Als je terugkijkt naar het afgelopen jaar: wat was jouw favoriete project of moment bij With Care Hospitality?

Dat was zonder twijfel het project waar ik mij nu mee bezighoud voor Robin Radar Systems. Een totale herinrichting en verbouwing van een tweetal verdiepingen, terwijl het kantoor gewoon in gebruik blijft. Dat is een bijzondere uitdaging kan ik je vertellen. De combinatie van werkplekken, recreatieruimte, presentatieruimte en cateringkeuken brengt allerlei werkgebieden samen. Verder vind ik het snijpunt van ontwerp, techniek, financiën en tijdsbestek schitterend!Welke vaardigheid of competentie heb je het meest ontwikkeld in het afgelopen jaar?

Hoeveel woorden mag zo'n blog hebben? Ik heb dit jaar meer geleerd dan de vijf jaren daarvoor denk ik. De meest onverwachte ontwikkeling zat voor mij denk ik in de inbraakpreventie. Hier heb ik wel eerdere ervaringen mee gehad, maar zelden op dit niveau. Voor de inbrekers die zich hier aan willen gaan wagen: prettige wedstrijd!


Welke drie woorden omschrijven voor jou het beste het afgelopen jaar?

Ontwikkeling, Intensiteit, Groei.


Als je jouw jaar in emoji's zou moeten samenvatten, welke zou je dan kiezen?

Complexiteit, deadlines, vrijheid, vlammen en knallen!


In elke uitdaging schuilt complexiteit


Deadlines, meestal strak en tot het einde spannend


Als een ware cowboy geniet ik van de vrijheid die ik krijg


Vlammen voor het beste resultaat


Hoe harder je vlamt hoe harder je kan knallenHeb je een leuke anekdote of grappig moment van het afgelopen jaar?

"Melvin, er staat hier een vrachtwagen met 2 vliegtuigvleugels en 6 Boeing toiletunits" is zonder twijfel het raarste telefoontje dat ik heb gehad dit jaar. De Warehouse medewerkers van Robin Radar vonden het ook de raarste levering van dit jaar. De vliegtuigvleugels en toiletunits waren zonder overleg vast verzonden aan ons, dus voor iedereen een verrassing. Waarom ik überhaupt Boeing vleugels en vliegtuigtoiletten besteld had? De vleugels worden onze nieuwe receptiebalie en een bar element, de toiletunits gaan we gebruiken als bel ruimtes. Robin Radar is een schitterende opdrachtgever, en zeker niet bang om creatief te zijn in hun kantoordesign!


Wat is voor jou het leukste team- of bedrijfsevenement dat je hebt bijgewoond sinds je hier werkt?

De lancering van de nieuwe kantoorverdiepingen van Robin was geweldig! Al weken was mijn opmerking tijdens onze wekelijkse stand-up op kantoor bij With Care dat projecten zo moeilijk definitief af te ronden zijn, of zoals ik het formuleerde: 'Ik krijg er steeds maar geen strik omheen'. Hilarisch dat collega Corine, die de office warming voor Robin Radar organiseerde, een enorme rode strik op het pand had gehangen!


Wat zou je adviseren aan nieuwe collega's die net bij ons bedrijf beginnen?

Wees gretig! Bijt je vast in je opdracht, vertrouw op je kunnen en vertrouw er op dat je dingen die je nu niet kunt, gewoon kunt leren!


Welk doel heb je voor jezelf gesteld voor het komende jaar bij With Care Hospitality?

Na een jaar van 100% voor mijn opdrachtgever te hebben gewerkt wil ik het komende jaar ook binnen With Care wat meer taken op gaan pakken. Dat betekent niet minder toewijding voor mijn nieuwe opdrachtgever, maar wél een betere bewaking van mijn ureninzet.66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page