top of page
  • Foto van schrijverCorine van Vuuren

Interim manager Roméo aan het woord

Bijgewerkt op: 17 apr.

Ontdek de veelzijdige wereld van With Care Hospitality terwijl we de komende periode onze interim managers in de schijnwerpers zetten. In deze serie delen onze medewerkers hun ervaringen en werpen ze een unieke blik op het reilen en zeilen binnen With Care. We trappen af met een interview met Roméo, die al meer dan een jaar een waardevolle bijdrage levert aan ons team.

 

Roméo je was afgelopen december precies één jaar in dienst bij With Care. Wat was je favoriete project of moment van het afgelopen jaar bij With Care Hospitality?

Ik heb bij mijn opdrachtgever Bejo veel werk mogen verzetten. Eén van mijn favoriete projecten was het organiseren van de officiële opening van het nieuwbouwpand. Samen met een marketing collega hebben we een evenement neer mogen zetten waarbij een kleine 300 man aanwezig is geweest. Uitgangspunt was de onthulling van de plaquette op de gevel, gelegd door de families die Bejo hebben opgericht. Vanuit de hotellerie heb ik weleens een opening meegemaakt, maar nog niet zelf georganiseerd. Zo veel mogelijk facetten van toen wilde ik ook terug laten komen: een officieel moment van onthulling, speeches, champagne, catering, een loper en live muziek. Ook hebben we een livestream verzorgd voor collega's in binnen- en buitenland die niet aanwezig konden zijn. Als groenteveredelingsbedrijf werden de gasten in stijl ontvangen met een groene loper en een wortel- of bietensapje. Ook stonden de groenten centraal bij de hapjes.  Als je dan alleen maar positieve reacties ontvangt, mag je best terugkijken op een geslaagd project. 


Wat leuk om te horen! Als je zo terugkijkt op het afgelopen jaar, welke vaardigheid of competentie heb je het meest ontwikkeld?

Gestructureerd werken. Bij Bejo heb ik meerdere projecten in mijn portfolio gehad. Deze liepen naast elkaar. Hierdoor is het voor mij van belang om een goede structuur te hebben. Bijvoorbeeld het categoriseren van de to-dolijstjes op kleur voor een totaaloverzicht per project en mijn bevindingen op te blijven schrijven. 


Welke drie woorden omschrijven voor jou het beste het afgelopen jaar?

Leerzaam, plezierig, gevarieerd.


En als je het afgelopen jaar in drie emoji's zou samenvatten, welke zijn dat voor jou?

Veel in de auto, doorgemaakte groei en iedere dag een kop soep vanuit de opdrachtgever.


🚗 Het afgelopen jaar heb ik veel uren doorgemaakt in de auto, van en naar de opdrachtgever.


📈 Door het behalen van Prince2 en de ervaringen bij de opdrachtgever ben ik naast heel wat ervaringen rijker ook sterk ontwikkeld het afgelopen jaar op het gebied van project- en facility management.


🥣 Bij mijn opdrachtgever zijn er veel koppen soep doorheen gegaan die klaar stonden tijdens de lunch.


Heb je een leuke anekdote of grappig moment van het afgelopen jaar?

Haha, zeker! Dat de piñata tijdens onze office warming niet open geslagen kon worden door onze spierbundel Thomas. Sommigen zullen zeggen dat het aan de piñata of de stok lag... We zullen er nooit achter komen. Uiteindelijk werd de confetti over de grond gestrooid. 


Wat is het leukste team- of bedrijfsevenement dat je hebt bijgewoond sinds je hier werkt?

Het eerste zomeruitje, naar Texel, was zeer geslaagd! Dit komt mede omdat ik in het groepje van de organisatie zat.


Welk doel heb je voor jezelf gesteld voor het komende jaar bij With Care Hospitality?

Dat dit jaar nog leerzamer, plezieriger en gevarieerder mag zijn dan het afgelopen jaar al is geweest. Dat zal moeten gebeuren door een extra cursus gerelateerd aan persoonlijke ontwikkeling, leuke activiteiten met de collega's en potentiële nieuwe opdrachtgevers. 


Wat zou je adviseren aan nieuwe collega's?

Je hebt de kans om veel te leren in korte tijd. Is het niet op je opdracht, dan is het van je With Care collega's. De extra functie van een bedrijfsonderdeel die je vervult of een cursus die je kan volgen is een mooie extra aanvulling hierbij.

156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page