top of page
  • Róbin Mol

Interim manager Anna aan het woord

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Ontdek de veelzijdige wereld van With Care Hospitality terwijl wij de komende periode onze interim managers in de schijnwerpers zetten. In deze serie delen onze medewerkers hun ervaringen en werpen ze een unieke blik op het reilen en zeilen binnen With Care. In deze editie gaan we in gesprek met Anna. Afgelopen mei begon Anna haar With Care avontuur toen ze zich aansloot bij ons team.

 

Leuk dat we deze keer met jou meekijken, Anna!


Laten we aftrappen met jouw meest memorabele project of moment bij With Care Hospitality.

Ondanks dat ik nog maar relatief kort werkzaam ben binnen With Care kijk ik terug op een heel goede periode. Intern zien en leren we veel van elkaar op kantoor en extern bij de opdrachtgever kan ik mijn vaardigheden toepassen. With Care is een kleine organisatie waar ik werk met collega’s die dezelfde achtergrond hebben. Dit schept een band en zorgt voor een goede dynamiek binnen ons team. Wat ik vooral waardeer, zijn de gezellige en sportieve teamactiviteiten die we regelmatig plannen met elkaar!


En als je terugkijkt op het afgelopen jaar, welke lessen die je hebt geleerd zijn je het meest bijgebleven?

Een waardevolle les die ik heb geleerd, is het belang van communicatie en samenwerking binnen het team, vooral in een omgeving zoals de gemeente. Bij het proces van de inhuur en aanbesteding binnen de gemeente zijn er verschillende afdelingen betrokken die allemaal relevante informatie nodig hebben. Het is van belang dat deze informatie effectief wordt gecommuniceerd om obstakels te vermijden. Door dit proces te bespreken, waarin alle stakeholders de ruimte krijgen om hun standpunten te uiten, konden we onnodige extra handelingen uitsluiten. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk de verantwoordelijkheden van alle stakeholders af te stemmen, zodat iedereen weet wat er van hen wordt verwacht.


Welke drie emoji's zou je gebruiken om die ervaringen van het afgelopen jaar uit te drukken?

Carrière, warmte en certificaat!

👩🏼‍🎓 Dit is mijn eerste échte baan na Hotel Management en mijn opdracht bij de gemeente Steenwijkerland. 

🌞 De With Care collega’s stralen warmte uit, dus het is altijd gezellig op kantoor.

🧠 Ik ben trots op het behalen van mijn Prince2-certificaat!


Is er iets of iemand waar je inspiratie uit hebt kunnen halen in het afgelopen jaar?

De projectmanager binnen de gemeente Steenwijkerland. Hij nam namelijk het project van de Omgevingswet er nog bij naast zijn dagelijkse taken. Ondanks zijn drukke schema kon hij het project draaiende houden en iedereen binnen het project motiveren om een stapje extra te zetten. Dit is een mooi voorbeeld om naar toe te groeien.


Wat is een verrassende ontdekking die je hebt gedaan sinds je bij With Care bent begonnen?

Hoeveel werk je in een korte tijd kunt verzetten! Je leert al snel structuur vinden en prioriteiten stellen in het combineren van dagelijkse taken met grotere projecten en andere bijkomstigheden. Waarbij je daarnaast ook van betekenis kan zijn voor eigen collega’s en mensen bij je opdrachtgever. Het voordeel van een interim manager is dat je met een ‘frisse blik’ naar de organisatie van je opdrachtgever kijkt. Je kijkt vanuit een objectief perspectief naar een situatie en dat maakt dat je snel wordt geaccepteerd in een organisatie. 


Welke uitdagingen ben je tegengekomen tijdens je werk bij With Care en hoe heb je deze overwonnen?

Voor mij was de afstand naar mijn opdrachtgever soms een uitdaging, je moet namelijk  soms wat meer kilometers maken. Dit heeft ook impact op je werk/privé balans en dat kan intensief zijn. Maar hierdoor heb ik ook weer andere gewoontes aangeleerd en nieuwe inzichten gekregen.


Zijn er nog bijzondere (grappige) momenten die je wil delen uit de afgelopen tijd?

Ons zomeruitje naar Texel is echt een hoogtepunt geweest. Op Texel hebben we niet alleen gelachen en gegeten, maar hebben we ook een bierbrouwerij bezocht en zijn we gaan blowkarten. Ook het kerstuitje aan het eind van het jaar was een groot succes, ik vond het heel leuk dat ik mocht helpen met de organisatie. Een avond vol gezelligheid, heerlijke hapjes en entertainment door een quizmaster. Daarnaast houden we ook regelmatig sportieve activiteiten zoals padellen en een balletje slaan op de golfbaan. 


Welke tips zou je geven aan anderen die in de interim management branche willen stappen?

Probeer een goed beeld van jezelf te ontwikkelen en hierover in gesprek te gaan met je werkgever en mogelijke opdrachtgevers. Wat vind jij belangrijk en wat wil je nog meer ontdekken? 


Wat zijn je persoonlijke doelen voor het komende jaar bij With Care?

Mijn persoonlijke doel het komende jaar bij With Care is om mij verder te ontwikkelen als facilitair manager en meer verantwoordelijkheid te nemen in komende opdrachten.


Wat hoop je te bereiken in de komende 5 jaar?

In de komende vijf jaar wil ik verder uitgroeien tot een zelfstandige professional die inbreng kan geven bij opdrachtgevers. Daarnaast wil ik blijven streven naar professionele groei en persoonlijke vaardigheden in mijn werkzaamheden.

50 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page