top of page
  • Foto van schrijverRóbin Mol

Interim manager Corine aan het woord

Ontdek de veelzijdige wereld van With Care Hospitality terwijl we onze interim managers in de schijnwerpers zetten. In deze serie delen onze medewerkers hun ervaringen en werpen ze een unieke blik op het reilen en zeilen binnen With Care. In deze editie gaan we in gesprek met Corine van Vuuren. Een jaar geleden begon op 1 mei haar With Care avontuur als Interim Manager.

 

Leuk dat we deze keer met jou meekijken, Corine!


Laten we aftrappen met: wat is jouw meest memorabele project of moment geweest bij With Care Hospitality?

Het afgelopen jaar heb ik als heel erg leuk ervaren, op opdracht bij Robin Radar heb ik ontzettend veel leuke dingen mogen doen. In dat bedrijf geldt het principe ‘work hard, play hard’, en onderdeel van mijn werk was om het “play hard” te faciliteren, hoe leuk! De organisatie van het kerstfeest in Madurodam was heel erg leuk, dit heb ik voornamelijk samen met een collega en de CEO georganiseerd.

Iedereen was verkleed in thema en na sluitingstijd mochten we het park in, waar we allemaal miniatuur-radars hadden geplaatst.

 

Ook mijn laatste ‘Barrel’ bijeenkomst was een groot succes. Een barrel is een kwartaalpresentatie met aansluitend een borrel. In verband met een verbouwing kon dit niet op kantoor plaatsvinden, dus ik had een oude collegezaal gevonden met hoge glas in lood ramen en originele oude houten collegebanken, wat een echt wauw-effect gaf. We hadden deze avond ook een ‘blind diner’ georganiseerd, waarbij mensen in kleine groepjes uit elkaar gingen om te dineren in Delft. Gewoon de naam van het restaurant noemen vond ik te saai, dus had ik voor iedereen kaartjes gemaakt met een cryptische omschrijving van de naam van het restaurant en achterop de coördinaten, om mensen toch een hint te geven. Iedereen raakte zo enthousiast van het raden van de locaties op de kaartjes, dat ik last minute nog een extra restaurant moest bellen om een extra tafel voor 10 personen te reserveren! 


Als je terugkijkt op het afgelopen jaar, welke lessen die je hebt geleerd zijn je het meest bijgebleven?

Voor mijzelf was ik altijd best streng en perfectionistisch. Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat dit niet altijd een haalbare maatstaf is en dat de tijd, middelen en mensen het niet altijd toelaten om te perfectioneren. Dus ik heb geleerd om dingen los te laten, van een afstand te bekijken en dat een voldoende dan soms ook goed genoeg is.


Welke drie emoji's zou je gebruiken om je ervaringen van het afgelopen jaar uit te drukken?

Feest, fijne collega's en kracht!

🥳 Ik mocht het afgelopen jaar allemaal leuke dingen doen en dat is een feest!

🫶 Zowel bij With Care Hospitality als bij opdrachtgevers heb ik ontzettend fijne en lieve collega’s die ontzettend bijdragen aan mijn werkplezier. 

💪🏼 Het afgelopen jaar heb ik veel vertrouwen en vrijheid gekregen en dat werkte voor mij motiverend om mijn werk goed te doen. 


Is er iets of iemand waar je inspiratie uit hebt kunnen halen in het afgelopen jaar?

De CEO van Robin Radar Systems vind ik ontzettend inspirerend, ik heb nauw met hem samengewerkt voor de organisatie van diverse bedrijfsfeesten. Hij is ontzettend enthousiast en creatief, wat aanstekelijk werkte en mij aanspoorde om ook ‘out of the box’ te denken.

Daarnaast inspireerde de voormalig HR manager, mijn opdrachtgever bij Robin Radar, mij heel erg. Zij is een echte people manager. De vrijheid en het vertrouwen dat ik van haar kreeg hebben ervoor gezorgd dat ik ben gegroeid. Ze is voor mij een voorbeeld van een goede leidinggevende en ik probeer een stukje van haar leiderschapsstijl mee te nemen.  


Zijn er nog bijzondere (grappige) momenten die je wil delen uit de afgelopen tijd?

We hebben ontzettend veel leuke en grappige momenten meegemaakt met elkaar tijdens de With Care skireis afgelopen maart. Een van de grappige momenten was op de laatste dag skiën. De dag begon niet al te best, want we moesten deze dag met de skibus, maar misten die twee keer en stapten bij de derde poging in een verkeerde bus. Oeps. Uiteindelijk moesten we een heel stuk lopen naar de gondel en misten we daardoor allemaal onze skiles. Oeps. Resultaat was dat dit onverwachts misschien wel de leukste dag van de reis was. We skieden met heel With Care en misten helaas alleen Thomas (hij moest deze dag overslaan om te werken). Maar dat Melvin en Luc-Jan even afweken om een zwarte piste te nemen, dat ik last-minute ons meeting point veranderde en dat iets te laat doorgaf waardoor zij zeker een uur moesten omskiën, moeten we maar snel weer vergeten. Oeps… 


Welke tips zou je geven aan startende professionals? 

Doe waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Ga op zoek naar een werkomgeving waar jij kan groeien én bloeien. Er zijn zoveel bedrijven en zoveel functies, zeker in de huidige markt is het niet nodig om ergens te blijven hangen waar je ongelukkig bent. Probeer dingen uit, ontdek wat bij je past en wees niet bang om een volgende stap te zetten als je merkt dat je niet (meer) bloeit. Dat ben je waard!


Wat hoop je te bereiken in de komende 5 jaar?

In de komende vijf jaar hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als als facilitair manager. Ik hoop mijn leiderschapsvaardigheden en managementstijl verder te ontwikkelen om een effectieve en inspirerende leidinggevende te zijn. Daarnaast wil ik graag mijn facilitaire kennis vergroten om goed een adviserende rol binnen een organisatie te vervullen. En in mijn vrije tijd... zou ik graag het vak van een imker leren. Wie weet genieten we over vijf jaar met de lunch van heerlijke eigen ambachtelijke honing!

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page