top of page

Servicedesk Coördinator Facilitair bij Gro-up

Opgroeien gaat bij gro-up hand in hand met ontwikkelen. Rikkie Mul ging hier aan de slag als Servicedesk Coördinator Facilitair en groeide zelf van stagiair naar volwaardige interim manager.

De naam zegt het al: gro-up. Expres met een kleine letter geschreven, zodat het kind centraal staat en niet de organisatie. Opgroeien gaat bij gro-up hand in hand met ontwikkelen. Dit doet gro-up door in verschillende fases van het opgroeien en ontwikkelen van (soms hele jonge) mensen aanwezig te zijn. Zo biedt gro-up niet alleen kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp aan, maar biedt ze daarnaast ook op verschillende plekken kraamzorg aan.


Project

De behoefte aan een tijdelijke kracht ontstond door de noodzaak om de facilitaire processen te stroomlijnen en te verbeteren. Dus Rikkie Mul ging hier in april 2023 aan de slag als Servicedesk Coördinator Facilitair. Hij was verantwoordelijk voor het beheren van facilitaire meldingen via een centraal systeem. Zijn taken omvatten het oppakken, uitzetten en bewaken van meldingen, evenals het fungeren als aanspreekpunt voor facilitaire kwesties op diverse locaties. Daarnaast droeg hij bij aan het opzetten van een vernieuwde servicedesk met een verbeterd serviceniveau.


Resultaat

Het project richtte zich op het behouden van controle over facilitaire meldingen en het verbeteren van het serviceniveau. Rikkie begon met het analyseren en aanpakken van openstaande meldingen, terwijl hij later nieuwe teamleden inwerkte en kennis overdroeg. Deze inspanningen resulteerden in een verbeterd contact met leveranciers, onderaannemers en locaties, waardoor het facilitaire proces efficiënter verliep. Zijn meest waardevolle herinnering was de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen binnen de opdracht, met ruimte voor eigen ideeën en aandacht voor teambuilding. Als belangrijke les uit deze ervaring heeft Rikkie geleerd dat het stellen van vragen een krachtig middel is om nieuwe inzichten te verkrijgen en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

bottom of page