top of page

Projectmanager Vastgoed bij Robin Radar Systems

Melvin Kasper heeft zijn opdracht als Projectmanager Vastgoed wel drie keer mogen verlengen. Hij zorgde voor de herinrichting en verbouwing van twee verdiepingen van het kantoor, terwijl het bedrijf operationeel bleef en de dagelijkse activiteiten doorgingen.

Robin Radar Systems bevindt zich in een boeiende sector en staat bekend om zijn expertise in het bouwen van radarsystemen voor diverse toepassingen, van vogeldetectie tot dronebeveiliging. In december 2022 trad Melvin aan als Facilitair Projectleider om een omvangrijk project te leiden: de herinrichting en verbouwing van twee verdiepingen van het kantoor, terwijl het bedrijf operationeel bleef en de dagelijkse activiteiten doorgingen.


Project

Als Facilitair Projectleider bij was Melvin verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe werkplekken door middel van de herinrichting en de verbouwing van kantoorruimtes. Daarnaast voerde hij diverse taken uit, waaronder intensieve samenwerking met facilitaire leveranciers, onderhandelingen over contracten en offertes, en het ontwerpen van plattegronden. Dit resulteerde in een verbeterde werkomgeving voor het team van Robin Radar Systems.


Resultaten

Een van Melvin's meest memorabele momenten tijdens deze drievoudig verlengde opdracht was het ontvangen van een verrassende levering van vliegtuigvleugels en toiletunits, die uiteindelijk werden omgevormd tot creatieve elementen in het kantoorontwerp. Deze onverwachte gebeurtenis toonde zijn flexibiliteit en inventiviteit en zorgde voor een humoristische noot te midden van de drukte van het project. Uit deze ervaring neemt Melvin waardevolle lessen mee voor toekomstige opdrachten, waaronder het belang van flexibiliteit, creativiteit, samenwerking met stakeholders en leveranciers, en een positieve instelling en gevoel voor humor, zelfs in complexe situaties.

bottom of page