top of page

Servicedesk Coördinator bij Bejo Zaden

Bij Bejo Zaden begon Roméo Pelgrim als Servicedesk Coördinator. Hij nam later het stokje over van Fleur als Project Coördinator Facilitair en mocht de officiële opening van het nieuwe pand coördineren.

Bejo Zaden, een wereldleider in groentezaden met vestigingen in meer dan 30 landen, streeft als familiebedrijf met 2.200 medewerkers naar de ontwikkeling van groenterassen voor de huidige en toekomstige generaties. Hun samenwerking met telers, dealers en ketenpartners draagt bij aan het produceren van gezonde en smakelijke groenten wereldwijd. Onze professional Roméo Pelgrim startte hier in december 2022 de eerste maanden als Servicedesk Coördinator (First Line Support) en ging daarna aan de slag als Project Coördinator Facility tot ruim een jaar later.


Project Invulling

In beide rollen heeft Roméo bij Bejo een breed scala aan projecten geleid en gecoördineerd. Hij was verantwoordelijk voor het beheren van facilitaire en gastvrijheidsaspecten, waarbij hij diverse projecten initieerde, coördineerde en uitvoerde. Bij First Line Support fungeerde hij als de schakel voor problemen, vragen en opmerkingen, waarbij hij opdrachten uitzette bij diverse afdelingen. Hij was key user van het facilitaire managementinformatiesysteem Ultimo, waarin nagenoeg alle kwesties binnen de organisatie werden geregistreerd. 

In zijn tweede functie, overgenomen van collega Fleur Kevelam, speelde Roméo een essentiële rol bij het coördineren van diverse projecten, waaronder een grootschalig en gedenkwaardig evenement voor de officiële opening van het nieuwe pand van Bejo, de implementatie van een nieuw toegangsverleningssysteem van 10 locaties in Nederland en ondersteund bij de verhuizing naar het nieuwbouw hoofdkantoor. 

 

Uitkomsten

Een van Roméo's meest gedenkwaardige ervaringen tijdens zijn tijd bij Bejo was het zien van de reacties van de gasten tijdens de officiële opening. Het succes van het evenement bevestigde de inzet en toewijding die hij in het project had gestoken. Uit deze ervaring heeft Roméo waardevolle lessen geleerd over gestructureerd werken en effectief projectmanagement, waardoor hij zijn vaardigheden op het gebied van leiderschap en samenwerking kon verbeteren. Hij realiseerde zich dat creativiteit, samenwerking en een positieve instelling essentieel zijn voor het behalen van succes, zelfs in uitdagende situaties.

bottom of page