top of page

Facilitair Adviseur bij Hecht

Het coördineren van verbouwingsprojecten gericht op huisvesting van ongeveer 40 Centra voor Jeugd & Gezin heeft Fleur Kevelam tijdens een verlofperiode op zich genomen.

Hecht, voorheen bekend als RDOGH Hollands Midden, vervult een cruciale rol in de gezondheidszorg en veiligheid van de regio. Als overkoepelende zorg- en veiligheidsorganisatie omvat Hecht verschillende entiteiten, waaronder GGD, GHOR, RAV en ZVH, met ondersteunende afdelingen gevestigd op het hoofdkantoor in Leiden. De organisatie had behoefte aan een tijdelijke Facilitair Adviseur om de huisvestingskwesties van de Centra voor Jeugd & Gezin (CJG's) in de regio effectief aan te pakken tijdens het zwangerschapsverlof van de vaste adviseur.


Invulling

Gedurende zeven maanden tijdens het zwangerschapsverlof van de facilitair adviseur heeft Fleur deze functie waargenomen. Haar verantwoordelijkheden waren met name gericht op de huisvesting van ongeveer 40 verschillende CJG's in de regio. Dit omvatte het coördineren van verbouwingsprojecten, het onderhouden van contacten met gemeenten, verhuurders, locatiemanagers en zorgmedewerkers, en het oplossen van diverse huisvestingsproblemen.


Uitdaging

Fleur heeft een essentiële rol gespeeld bij Hecht door haar tijdelijke functie als facilitair adviseur op zich te nemen. Haar inzet heeft geleid tot een soepele coördinatie van huisvestingskwesties, waardoor de CJG's effectiever konden opereren en betere zorg konden leveren aan de gemeenschap. Haar ervaring bij Hecht heeft haar geleerd dat door hard te werken, zaken goed voor te bereiden en samen te werken kun je het verschil maken en dingen voor elkaar krijgen die eerst onmogelijk leken. 


bottom of page