top of page
  • Melvin Kasper

Project Manager Facilities bij Robin Radar

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden


Het is een interessante wereld waar Robin Radar zich in bevindt, en ze doen het bijzonder goed. Robin bouwt radars. Deze radars worden gebouwd om vogels te kunnen detecteren en botsingen met windmolens en vliegtuigen te voorkomen. Daarnaast bouwen ze radars om drones te detecteren om bijvoorbeeld een gevangenis te beveiligen. Als laatste worden ze ook voor militaire doeleinden geproduceerd.Wat ik zo indrukwekkend vind aan Robin Radar, is dat alles in house plaatsvindt. Zoals de productie met allerlei verschillende constructies en de verkoop aan allerlei landen in de wereld. Verder beschikken zij over een enorme Risk & Development afdeling, waar ze op zoek zijn naar constante verbetering als het gaat om hun systemen.

Ze werken met korte lijnen en hebben één visie, waardoor ze een bijzondere en flexibele werksfeer creëren.


Robin Radar is binnen een korte tijd flink gegroeid. Ook het aantal werknemers is vertienvoudigd. En daar begint mijn connectie met Robin. Mijn hoofdopdracht is het beschikbaar stellen van nieuwe werkplekken door de constante groei van het team. Een enorme uitdaging waar ik veel kansen in zie.


Er is een kans om nieuwe werkplekken te creëren in hun tweede pand, waar een nieuwe kantoorruimte kan worden gewonnen. Ik ben bezig met het tekenen van allerlei plattegronden, het inventariseren van de wensen van alle stakeholders, het opvragen van offertes en het uitwerken van een voorstel met begroting. Verder spreek ik met alle facilitaire leveranciers, van koffieboer tot warmte installateur en ik breng in kaart wat we waar afnemen. Ook kijk ik met de softwareleverancier naar onderhandelingsmogelijkheden om de contracten goed in te richten, en deals en deadlines te borgen.

Bij Robin wordt initiatief beloond en wordt eigenaarschap gestimuleerd. Iedereen is écht gefocust op de vooruitgang van het bedrijf. Als er mensen zijn die het werk ontduiken, dan duiken we wel heel diep; ik heb ze nog niet gezien.


Ik ben met open armen ontvangen, krijg van iedereen die ik benader hulp en krijg mandaat en vertrouwen. Het is een leerzame klus, het is uitdagend, maar het is vooral enorm leuk! Een geweldige start van mijn carrière bij With Care Hospitality en mijn loopbaan als interim manager. Ik heb ontzettend veel motivatie om deze opdracht in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat de nieuwe werkplekken worden gecreëerd. Ik voel me net zoals de rest van het team, een échte Robin.


Melvin Kasper


Interim facility,- & hospitality manager


With Care hospitality85 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page