top of page
Social beeld 1.jpg

Wie zijn wij

Wij zijn With Care hospitality, uw ondersteuner op het gebied van facilitaire dienstverlening. Als het gaat over het versterken van uw team, het tijdelijk vervangen van een collega of het doorvoeren van een organisatorische verandering, wij zijn uw gastvrijheidspartner.


Als dochteronderneming van PART zorg, een adviesbureau in interim- en projectmanagement binnen de gezondheidszorg hebben wij een speciale band met de zorg en flink wat ervaring en kennis achter de hand. With Care hospitality bestaat uit een team van hospitality professionals met ruime ervaring in gastvrijheid en de eeuwige ambitie om de dienstverlening te verbeteren. Alle With Care professionals zijn afgestudeerd in de richting van hospitality of facility
management en hebben meerdere jaren ervaring binnen de gastvrijheidsindustrie.

Schermafbeelding 2021-01-29 om 15.12.35.

Voor wie doen wij dat

With Care hospitality biedt voor de zorg, overheid, bedrijfsleven en hospitality industrie vernieuwende facilitaire ondersteuning. Wij bieden facilitaire dienstverlening omdat wij vinden dat onze hospitality professionals daaraan een grote bijdrage kunnen leveren door middel van hun know how, mind set en persoonlijkheden. Binnen bijvoorbeeld de zorg wordt de vraag naar hoogwaardige dienstverlening steeds groter. With Care professionals kunnen meerwaarde voor uw bedrijf creëren dankzij hun continue oog voor detail. Hospitality is één, detail is twee.

Thomas Clausen

Met vriendelijke groet,

Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.39.58.

Menukaart

Wij hebben voor u het volgende kennismakingsmenu samengesteld.

 

Maak hieronder uw keuze.

Menu 1

Online kennismaking met Thomas

 

Koffie bij u thuisbezorgd

 

Persoonlijke Google meet link

 

Datum en tijd naar keuze

Menu 2

Face 2 face kennismaking met Thomas

 

 Gastvrijheidsverrassing op locatie

 

 Datum, tijd en locatie naar keuze

bottom of page