top of page
IMG_7149.jpeg

Interim Facilitair Management

Indien er binnen uw facilitair bedrijf grote organisatorische veranderingen op komst zijn, één van uw medewerkers binnenkort met verlof gaat, of dat er om andere redenen behoefte is aan extra capaciteit, kunnen wij u ontzorgen. Onze interim facilitair managers kunnen op elk gewenst niveau instromen.

WC symbol.png

Focusgebieden 

Barista werker
Contract tekenen

Hospitality & Soft Services

Contractmanagement & Aanbestedingen

Vastgoed & Hardservices

download.png
Maersk-Logo.png
ziggo-logo-png-transparent.png
1606402956559.jpg
Logo_Sofitel_Legend_The_Grand_Amsterdam.png

Of het nu gaat om het optimaliseren van facilitaire processen tijdens veranderingen, het tijdelijk invullen van de rol van facilitair manager, of het bieden van extra ondersteuning in drukke periodes, onze interim managers brengen niet alleen hun deskundigheid mee, maar ook een frisse blik en een proactieve benadering. Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft, en daarom passen onze interim managers zich moeiteloos aan om te voldoen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om strategisch facilitair management, operationele facilitaire ondersteuning, of een combinatie hiervan, wij leveren ervaren professionals die naadloos integreren in uw team en direct bijdragen aan het behalen van uw doelen.

Met onze dienstverlening kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor continuïteit en efficiëntie binnen uw organisatie. Of het nu gaat om kortlopende projecten of langere interim-opdrachten, wij zijn er om u te ontzorgen en uw bedrijf soepel te laten draaien, zelfs te midden van veranderingen en uitdagingen. Onze toewijding ligt in het ondersteunen van uw succes en het creëren van een omgeving waarin uw organisatie optimaal kan gedijen.

Waarom een Facilitair Interim Manager van With Care Hospitality? 

Duidelijke tarieven:

In korte tijd een passende match:

Dankzij ons eigen team van ervaren facilitair managers, variërend van junior tot senior niveau, kunnen we snel en doeltreffend geschikte kandidaten vinden die perfect aansluiten bij jouw organisatie.

Geschikte kandidaten voor diverse posities:

Wij kunnen gekwalificeerde professionals leveren voor facilitaire functies op elk niveau, variërend van junior tot senior. Onze kandidaten beschikken minimaal over een hbo-opleiding, aanvullende certificeringen en relevante werkervaring.

Brede deskundigheid:

Wij kunnen geschikte professionals leveren voor zowel de technische als niet-technische aspecten binnen facilitaire dienstverlening, inclusief hard- en soft services.

Wij houden van duidelijkheid. Daarom communiceren we open en eerlijk over onze tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hogere hotelschool geschoolde professionals:

Wij bieden continue ondersteuning aan onze professionals door middel van vakspecifieke trainingen, competentieontwikkeling, coaching en toegang tot een uitgebreid kennisnetwerk.

Goede samenwerking:

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een langdurige relatie aan en zijn we jouw kennispartner in de facilitaire wereld.

Onze succesverhalen

Social beeld 6.jpg

Facility Manager
APM Maerks 

Hiërarchische leidinggevende voor de verschillende facilitaire teams. Bestaande uit catering, beveiliging, schoonmaak en hospitality diensten. Tevens de aanbesteding IFM voor A.P. Møller Maersk Group begeleid. 

WC symbol.png

Hospitality Manager
de Raad van State

Joost van Andel gaf Sturing aan het banquetingteam, receptiediensten, schoonmaak, catering en procurement. 

WC symbol.png

Service desk coordinator Gro-up 

Opgroeien gaat bij gro-up hand in hand met ontwikkelen. Rikkie Mul ging hier aan de slag als Servicedesk Coördinator Facilitair en groeide zelf van stagiair naar volwaardige interim manager.

WC symbol.png

Facilitair Coördinator VodafoneZiggo 

Collega Julianne Cleassens is hier gedurende 6 maanden ingezet als coördinator facilitaire diensten binnen het hoofdkantoor van VodafoneZiggo in Utrecht. 

WC symbol.png

Operational Lead C.I.C Rotterdam 

Thomas Clausen heeft 8 maanden langs de volledige operatonele leiding overgenomen gedurende de afwezigheid van hun operationeel manager. Gedurende deze periode verschillende facilitaire projecten gemanaged. 

WC symbol.png

Facilitair Coördinator Amsterdam UMC

Toen het Amsterdam UMC na de fusie met het VUmc behoefte had aan een interim Facilitair Coördinator, sprong Demi van Schaick in deze rol. Ze geeft dagelijks leiding aan voedingsassistenten op 8-15 verpleegafdelingen.

WC symbol.png

Heeft u interesse? 

Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Bedankt voor uw bericht!

Schermafbeelding 2021-01-29 om 14_40_37_.webp
Schermafbeelding 2021-01-29 om 14_39_58_.webp

Met vriendelijke groet

 

bottom of page